Toro Center te surprinde de sărbători
Advertorial 2 decembrie 2022, 22:45 | 1962

Sărbătorile de iarnă au fost întimpinate frumos și fastuos la Toro Center, primul complex multifuncțional din Republica Moldova. Organizatorii au pregătit un adevărat show pentru toți vizitatorii, prin numaratoarea inversă a fost iluminat întreg centrul și Pomul de Crăciun. Spre final, cei prezenți au urmărit un spectacol de cântec și colind.

Toro Center a dat start lunii magice cu cea mai mare tombolă de sărbători. Vino în perioada 1 decembrie - 14 ianuarie la Toro! Fă cumpărături în valoare de cel puțin 1000 de lei în cadrul oricărui magazin al centrului comercial și participă la tombolă! Poți câștiga premiul cel mare - un apartament studio în Cartierul Cluj din Chișinău sau alte premii speciale: doua televizoare, doua aspiratoare robot, doua smartphone-uri sau o consolă Xbox. Detalii găsiți pe www.toro.md.

Toro Center continuă să-și bucure vizitatorii în fiecare weekend din decembrie cu programe speciale, atât pentru copii, cât și pentru adulți: ateliere de creație - pictură, floristică, workshopuri, concerte, cadouri și spectacole de sărbători cu Moș Crăciun!

De sărbători, petrece frumos, alături de Toro Center.

Opinia ta contează. Comentează!