Meteo, 28 Noiembrie
Meteo 28 noiembrie 2022, 22:39 | 593

Prezentat de Felicia Jenunchi

Săptămâna aceasta sunt asteptate minime de pana la minus 4 grade. Valorile maxime se vor situa intre 5 si 7 grade. Marti temperaturile vor oscila intre 2 si 7 grade, se prevede cer variabil sau predominant innorat, nu sunt prognozate precipitatii. 5 grade se vor inregistra marti in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 0 grade. In orasele nordice maximele vor oscila intre 2 si 3 grade, iar minimile vor indica minus 2, minus 3 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor atesta 7 grade, noaptea vor fi 2 grade.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. 6 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Brasov. Cate 5 grade vor fi la Cluj si la Craiova. Se prevede cer variabil la Timisoara. Se asteapta ninsori in orasele Iasi si Brasov.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. 16 grade se vor inregistra la Lisabona, la Madrid 12. Innorat va fi la Londra, Paris si Amsterdam, cu 9 si respectiv 8 grade. 16 grade se vor atesta la Roma si se prevede cer variabil. La Viena vor fi 4 grade si va fi innorat. 6 grade se vor atesta la Berlin. La Varsovia meteolologii anunta maxime de pana la 2 grade. Se asteapta ninsoare la Kiev. In mare parte innorat va fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie