Jurnalul Sportiv, 25 Noiembrie
Sport 25 noiembrie 2021, 22:17 | 918

Sebastien Haller, atacantul ivorian al lui Ajax, continuă să impresioneze în Champions League. A marcat ambele goluri ale echipei sale contra lui Beșiktaș (2-1) și a ajuns la nouă reușite în cinci meciuri din grupă.

Real Madrid și-a luat revanșa în fața lui Sheriff pentru înfrângerea de la Madrid și s-a impus cu 3-0 la Tiraspol. Golurile „galacticilor” au fost marcate de David Alaba, Toni Kroos și Karim Benzema.

Erling Haaland va primi o ofertă colosală din partea Borussiei Dortmund pentru prelungirea înţelegerii şi pentru a-l ţine departe de "tentaţiile" Real Madrid, Bayern, Barcelona, PSG sau Manchester United.

Propunerea FIFA de organizare din doi în doi ani a Cupei Mondiale şi modificarea formatului Cupei Mondiale a Cluburilor ar putea afecta campionatele europene şi UEFA cu circa opt miliarde de euro pe sezon.

Ronaldinho are din nou probleme cu legea! "Dințosul" riscă să facă din nou închisoare, de data asta în Brazilia. "Dințosul" riscă să facă încă o dată închisoare, din cauza unor probleme legate de niște plăți neonorate către Priscilla Coelho, fosta sa logodnică. Este vorba despre 15 mii de euro.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie