Meteo, 12 Iulie
Meteo 12 iulie 2023, 20:37 | 312

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 31 si plus 36 de grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 15 grade. Meteorologii anunta averse insotite de descarcari electrice in localitatile nordice, in cele de sud cerul va fi acoperit, dar fara precipitatii. Plus 35 de grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi plus 18, iar vantul sudic va sufla cu rafale de pana la 9 km la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 31 si plus 33 de grade, iar minimile vor indica plus 15, plus 16 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 36 de grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 40 de grade se vor inregistra la Bucuresti si va fi in mare parte insorit. Meteorologii anunta furtuni insotite de descarcari electrice sau averse in orasele Iasi, Cluj si Brasov.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 30 de grade se vor inregistra la Lisabona. plus 37 la Madrid. Partial innorat va fi la Londra si Paris, cu maxime de pana la plus 22 si plus 27 de grade. Averse sunt prognozate la Amsterdam, vor fi 21 de grade. La Roma se vor atesta plus 35 de grade si va fi in mare parte insorit. Precipitatii sunt prognozate la Viena. Partial innorat va fi la Berlin. 37 de grade se vor inregistra la Atena. La Kiev sunt anuntate furtuni.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie