Patrula Jurnal TV, 20 Iunie

Analiza stării criminogene din țară, Cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Precipitațiile abundente au provocat pagube în mai multe localități. La Ungheni, furtuna însoțită de grindină a distrus culturi agricole şi a rupt mai mulţi arbori. Din cauza vântului puternic, au fost puse la pământ mai multe crengi, care, în cădere, au deteriorat o conductă de gaz.

Minora de 13 ani, găsită inconştientă lângă o clădire părăsită din Parcul Valea Trandafirilor din Chișinău, a murit la spital. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, unde fata a ajuns în comă. Victima a fost descoperită luni, la prânz, de un trecător care a sunat la 112. Anchetatorii presupun că fata ar fi căzut de la înălțime.

Achitat în dosarul fraudei bancare! Sentințele de condamnare pe numele omului de afaceri Veaceslav Platon au fost anulate. Hotărârea a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Opinia ta contează. Comentează!