Compania ”Proimobil”, împreună cu băncile comerciale au creat condiții de creditare mai favorabile pentru clienți
Advertorial 21 decembrie 2021, 22:20 | 987

Prețurile pe piața imobiliară din Moldova continuă să crească galopant, iar odată cu ele și numărul persoanelor care apelează la creditele ipotecare. Din acest considerent, compania ”Proimobil”, împreună cu băncile comerciale au creat condiții de creditare mai favorabile pentru clienți.

Astfel, datorită parteneriatului dintre Proimobil și băncile comerciale, tinerele familii, dar și cei care se afla la muncă peste hotare au posibilitatea să achiziționeze o locuință la un preț avantajos.

Din ce motiv s-a majorat costul imobilelor în acest an și ce s-ar putea întâmpla cu prețurile lor în continuarea, ne spune managerul în vânzări, Vlad Izbaș.

În pofida scumpirilor înregistrate pe piața imobiliară, „Proimobil” vine cu o ofertă tentantă pentru cei care își doresc o locuință.

Pentru consultanță profesionistă, soluționarea competentă a problemelor ipotecare și selectarea individuală a imobilului pentru fiecare client, adresați-vă la angajații ”Proimobil”, cea mai mare companie imobiliară din Republica Moldova, adresa Eminescu, 52.

Opinia ta contează. Comentează!