Jurnalul orei 19, 29 Iunie
Jurnalul orei 19:00 29 iunie 2022, 20:48 | 1249

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Nimic nu mai poate deturna Suedia și Finlanda din drumul lor spre NATO. Principalul oponent, Turcia, și-a dat acordul în cadrul summit-ului de la Madrid al Alianței. La reuniune s-a decis intensificarea sprijinului și pentru partenerii NATO, inclusiv pentru Moldova.

Comisia pentru Situații Excepționale a prelungit din nou autorizația de mediu pentru Uzina Metalurgică din Rîbnița - de data aceasta până pe 31 august. Neoficial, se știe că oferirea autorizației pentru uzina gestionată de regimul separatist este strâns legată de furnizarea energiei electrice în dreapta Nistrului de către Centra Cuciurgan.

Firma „Horus”, care este partenerul companiei „Silovîe Mașinî” din Rusia, aflată sub sancțiuni internaționale, va repara, cu bani publici, turbina și generatorul Nr. 3 de la “Termoelectrica”. Epopeea este una veche, cu decizii tenebre demascate anterior de Jurnal TV.

Procurorii Anticorupție i-au percheziționat astăzi casa fostului ministru de Interne din perioada statului capturat, Alexandru Jizdan. Acesta este bănuit de îmbogățire ilicită și fals în declarațiile de avere.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie