Jurnalul Sportiv, 23 Septembrie
Sport 23 septembrie 2022, 20:36 | 683

Naționala de fotbal a Moldovei rămâne în lupta pentru promovarea într-un eșalon superior al Ligii Națiunilor UEFA. Tricolorii au învins la Riga cu 2-1 lidera grupei, Letonia, și s-au apropiat la 2 puncte de baltici.

Kylian Mbappe a reușit să deschidă scorul în meciul dintre Franța și Austria cu un gol fantastic. Confruntarea a făcut parte din ediția 2022/2023 a Nations League. Atacantul naționalei din Hexagon a profitat de o pasă greșită trimisă de mijlocașul lui Bayern Munchen, Marcel Sabitzer, și a marcat.

Conor McGregor a avut "răspuns brutal" după ce Floyd Mayweather a anunțat când va avea loc "revanșa de un miliard de dolari". Fostul dublu campion mondial din UFC a postat pe rețelele sociale următorul text: "Nu sunt interesat". Reacția sa este una surprinzătoare, iar presa britanică o consideră "brutală".

În timp ce negociază cu Shakira pentru bunurile obținute de-a lungul celor 12 ani împreună, Gerard Pique a început să își asume din ce în ce mai tare noua relație cu Clara Chia Marti. Jurnalistul spaniol Jordi Martin, cel care a făcut public faptul că Pique a înșelat-o pe Shakira cu Marti, a oferit noi detalii care îi pătează și mai tare imaginea fotbalistului Barcelonei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie