Jurnalul Sportiv, 25 Noiembrie
Sport 25 noiembrie 2022, 21:14 | 615

Neymar, superstarul selecţionatei Braziliei, a suferit o entorsă la glezna dreaptă, a anunţat medicul Braziliei, Rodrigo Lasmar, după victoria Selecao în faţa Serbiei (2-0), în meciul de debut la Cupa Mondială 2022. "Trebuie să aşteptăm între 24 şi 48 de ore pentru a avea o altă evaluare a gravităţii acestei accidentări şi o eventuală indisponibilitate a jucătorului", a subliniat Rodrigo Lasmar. Selecţionerul brazilian Tite s-a declarat însă "încrezător că Neymar va continua să joace la Cupa Mondială" din Qatar.

Prima etapă a grupelor de la Cupa Mondială din Qatar s-a încheiat joi, cu meciul Brazilia - Serbia, scor 2-0. La fel ca la începutul Cupei Mondiale, Brazilia rămâne favorită la cucerirea trofeului. Dacă înainte de începerea turneului, Argentina era văzută cu șansa a doua, acum, naționala lui Messi este considerată a cincea favorită la cucerirea trofeului. Anglia, Franța și Spania o urmează pe Brazilia în lista favoritelor pentru câștigarea Cupei Mondiale.

Gigantul tehnologic american Apple este interesat să cumpere clubul englez de fotbal Manchester United, în cadrul unei tranzacţii estimate la 5,8 miliarde de lire sterline, informează cotidianul Daily Star. Actualii proprietari ai grupării de pe Old Trafford, membrii familiei americane Glazer, au decis să scoată la vânzare clubul, după ce au cedat solicitărilor suporterilor, nemulţumiţi că echipa lor se zbate de ani de zile în anonimat, după ce a dominat cu autoritate Premier League sub comanda legendarului antrenor Alex Ferguson. Apple este cea mai mare companie tehnologică din lume, cu un venit anual de aproape 326 de miliarde de lire sterline şi o valoare netă estimată în această lună la două triliarde de lire sterline.

Cristiano Ronaldo a stabilit două recorduri cu un singur gol la Cupa Mondială 2022. A fost al optulea gol marcat de Cristiano Ronaldo la Cupa Mondială, la a cincea ediție bifată. Portughezul a devenit, astfel, primul fotbalist din istorie care înscrie la cinci ediții ale competiției supreme. Nu este singurul record pe care Cristiano Ronaldo l-a stabilit odată cu golul marcat în poarta Ghanei. Deja fostul jucător al lui Manchester United a devenit și cel mai bătrân fotbalist care înscrie pentru Portugalia la Cupa Mondială, la 37 de ani și 295 de zile. Cristiano Ronaldo a devenit, astfel, și cel mai tânăr, și cel mai bătrân marcator all-time al Portugaliei la Cupa Mondială.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie