Meteo, 20 Decembrie
Meteo 20 decembrie 2022, 20:19 | 750

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri maximele vor oscila intre plus unu si plus 6 grade, se prevede cer innorat in toate localitatile. Plus 4 grade se vor inregistra la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la minus 3, vantul sud-vestic va sufla cu 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele vor oscila intre plus 1 si plus doua grade, minimile vor indica minus 5 minus 6 grade. La Cahul si Comrat se vor atesta cate plus 6 grade, pe timp de noapte minimile vor cobori pana la minus un grad. plus 5 grade pe timp de noapte se vor atesta la Causeni.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Vor fi plus 4 grade la Bucuresti si la Iasi. Cate 7 grade se vor inregistra in orasele Timisoara si Brasov. Insorit va fi la Constanta si Craiova, cu plus 8 si respectiv plus 3 grade.

Sa vedem care sunt prognozele meteorologilor pe continent. plus 18 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 14 si se prevede cer variabil. Precipitatii sunt prognozate in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu maxime de plus 9, plus 11 si respectiv plus 8 grade. Plus 16 grade se vor atesta la Roma. Precipitatii sunt asteptate la Berlin. Maximele nu vor depasi plus 3 grade la Varsovia. Insorit va fi la Ankara. Plus 2 grade se vor inregistra la Kiev, la Atena plus 13.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie