Jurnalul orei 19, 25 Ianuarie
Jurnalul orei 19:00 25 ianuarie 2022, 20:30 | 1725

Prezentat de Vasile Luchianu

Cele mai importante știri ale zilei:

Rusia a început manevre militare în apropierea graniței cu Ucraina. Și-au scos blindatele pe drumuri și soldații Grupului Operativ de Trupe Ruse dislocate ilegal în regiunea transnistreană a Republicii Moldova.

Faimosul „Ghena”, milionarul în euro de la CNA, a fost eliberat și din arest la domiciliu. Judecătorii Curții de Apel nu au mai considerat necesară ținerea acestuia în arest chiar dacă procurorii i-au avertizat că acesta ar putea influența martorii.

S-a schimbat guvernarea, am scăpat de eticheta „stat capturat”, dar fără reformarea instituțiilor anticorupție și fără înlocuirea judecătorilor corupți, rămânem printre cele mai corupte state din Europa.

Compania „Transautogaz” fondată de „MoldovaGaz”, care controlează piața gazelor comprimate de la noi, este verificată de Consiliul Concurenței după ce a majorat cu cinci lei prețul metanului.

Mută Rusia - mută și NATO. Statele Unite au plasat 8.500 de militari în stare de alertă. Aceștia se vor regăsi printre trupele NATO și au misiunea de a opera în Europa de Est în contextul crizei ucrainene.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie