Maraton de filme la Bălți
Advertorial 2 februarie 2024, 20:27 | 1667

Bălțiul a fost unul dintre cele șase orașe alese sa gazduiasca prima editie a "Caravanei Filmelor Brave". Spectatorii din nordul țării au ocazia să vizioneze patru filme moldovenești, în perioada întâi-patru februarie. Pelicula Carbon a strâns o sală plină ochi.

Carbon, Varvara, Tunete sau Drumul Războiului au adunat săli pline de curioși în localități precum: Căușeni, Cahul, Leova, Edineț și Fălești, Bălțiul fiind ultima localitate a caravanei cinematografice.

După fiecare proiecție, spectatorii au avut oportunitatea să participe la sesiuni de întrebări și răspunsuri cu creatorii acestor filme.

Iar acest peisaj nu face decât să bucure actorii moldoveni.

Totodată a fost lansată paltforma film.md, care va oferi posibilitate tuturor doritorilor de a vizita proiecțiile de film în diferite localități ale RM. Caravana Filmelor Brave este un proiect implementat de YOUBESC și RAVAC cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională. iu ăs ăid susține activitățile care au scopul să unească cetățenii Republicii Moldova în jurul culturii și identității naționale.

Opinia ta contează. Comentează!