Image-Description
TOP 5 cele mai bune seruri cu acid hialuronic
Advertorial 24 iunie 2022, 18:52 | 4525

Serul cu acid hialuronic este cel mai bun remediu pentru pielea uscată sau deshidratată, aceste produse, oferă tenului hidratare, netezesc liniile fine, catifelează și îi conferă o strălucire naturală și sănătoasă. Pentru un surplus de hrănire a epidermei, mai întâi de toate, aplicați formulele ușoare de ser și apoi crema hidratantă, datorită acestei rutine eficacitatea produselor utilizate va crește considerabil.

Acidul hialuronic - un zahăr cu o greutate moleculară mai mare - este găsit în mod natural în organismul nostru, el reține umezeala între celulele epidermei și asigură tenului hidratare. De asemenea, datorită capacității de a reține până la 1000 de ori propria greutate în apă, ingredientul ultra-ușor, se potrivește perfect pentru orice tip de piele și nu o lasă grasă sau lipicioasă.

Pentru a vă ajuta să găsiți produsul potrivit pentru tipul de ten individual, am pregătit o selecție cu 5 cele mai bune seruri cu acid hialuronic, pentru hrănire - https://makeup.md/categorys/251127/.

Elizavecca Face Care Hell-Pore Control Hyaluronic Acid 97%

Serul de la Elizavecca, constând din cel mai bun acid hialuronic pentru față în concentrație de 97%, netezește ridurile mimice, asigură o hidratare eficientă în profunzime, sporește elasticitatea pielii și sigilează umezeala în interiorul celulelor. Uniformizează tonul, luminează zonele problematice și nu lasă senzație lipicioasă în urma aplicării.

Relance Hyaluronic Acid + Niacinamide Face Serum

Combinația puternică de acid hialuronic și niacinamidă, netezește pielea și îi redă elasticitate. Textura ușoară, cu proprietăți de absorbție rapidă, contribuie la pătrunderea substanțelor active în straturile profunde ale epidermei, oferind catifelare și efecte intense anti-îmbătrânire. Datorită formulelor ce nu lasă strat lipicios, serul oferă o senzație de confort și hidratare maximă pentru întreaga zi.

makeup.mdmakeup.md

Bielenda Professional Program Face Serum With Hyaluronic Acid

Specialiștii mărcii Bielenda Professional au elaborat serul Program Face cu acid hialuronic dedicat îngrijirii de calitate a tenului, iar succesele obținute cu aceste formule innovative au fost apreciate de admiratorii îngrijirii profesionale a pielii. Acidul care stă la baza componentelor principale, are efecte benefice asupra echilibrului hidric al epidermei, iar combinația de microcolagen și taurină stimulează metabolismul celular și producția de elastină, contribuie la elasticitate suplimentară.

Mizon Hyaluronic Acid 100

Mizon Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100 - fiind considerat cel mai bun ser cu acid hialuronic al brandului coreean, se caracterizează printr-o formulă activ concentrată cu efecte anti-îmbătrânire și de hidratare. Nutriția epidermei cu acidul hialuronic asigură eliminarea ridurilor fine, catifelează și oferă elasticitate pielii. Acidul hialuronic al celebrului brand coreean este potrivit pentru toate tipurile de ten și poate fi folosit în mai multe moduri.

Doctor Babor Hydro Cellular Hyaluron Infusion

Formula activă a produsului compensează lipsa de umiditate a celulelor, eliminând eficient senzațiile de strângere, roșeața și mâncărimea. După aplicare, serul se absoarbe repede, lăsând tenul catifelat, suplu, strălucitor și pregătit pentru machiaj.

Opinia ta contează. Comentează!