Duminică în sectorul Telecentru al capitalei s-au adunat într-o expoziție adevărate bijuterii pe patru roți
Monden 31 mai 2021, 17:03 | 1741

Evenimentele în aer liber au priză la oameni acum, după ridicarea unor restricții. O expoziție a bijuteriilor pe patru roți a adunat multă lume în cartierul Telecentru, unde au fost aduse peste o sută de mașini, pe care nu le prea vezi pe străzile orașului. Pasionații de motoare au avut multe ocazii să rămână tablou în fața unor mașini cu adevărat splendide. Una dintre cele expuse costă nici mai mult, nici mai puțin, 75 de mii de euro!

MARCEL BORDEIAN, organizator: "Deja de doi ani de zile au fost doar restricții, fără evenimente. Toți membrii clubului doreau ceva manifestări, evenimente, cum le organizam noi. În club oficial sunt cele mai vechi modele de Mercedes-uri, care sunt în Republica Moldova, începând cu anii 50 și în sus. Și deja avem și cele mai întrebate, poate mai scumpe, sunt chiar câteva modele care sunt număr limitat în general nu doar pe teritoriul Moldovei, chiar la nivel internațional."

Deși la expoziție au fost aduse peste o sută de mașini, atenția multor chișinăuieni era îndreptată spre una singură. Ca s-o vadă îndeaproape și să o fotografieze, lumea a făcu coadă.

MARCEL BORDEIAN, organizator: "E cea mai scumpă mașină din această expoziție. E făcută în Moldova, e proiect făcut de constructori moldoveni. Prețul ei în original este de două milioane de euro. Așa un exemplar îl are președintele Rusiei, Putin și mai este un exemplar original care se află în Germania. - Aceasta este o copie? - Da, e copie unu la unu față de original."

Acum, copia bijuteriei pe patru roți este scoasă la vânzare și costă cel puțin 75 de mii de euro. Clubul fanilor și posesorilor de Mercedes-uri din Republica Moldova a împlinit ieri 8 ani.

Opinia ta contează. Comentează!