Jurnalul orei 19, 19 Mai
Jurnalul orei 19:00 19 mai 2022, 21:25 | 1267

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

Doi deputați din fracțiunea Șor riscă să rămână fără imunitate parlamentară! Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a venit azi în legislativ și a cerut ridicarea imunității Marinei Tauber și a lui Ilan Șor. Cei doi ar fi implicați în dosarul „frauda bancară”.

Un procuror federal din statul american California ar putea deveni viitorul șef al Procuraturii Anticorupție. Candidatura Veronicăi Dragalin, o moldoveancă stabilită de mai mulți ani în SUA, a fost selectată de Comisia specială de preselecție a candidaților pentru această funcție.

Parlamentul European a cerut, azi, ca Republica Moldova să primească statutul de țară-candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Europarlamentarii subliniază, de asemenea, nevoia unui sprijin strategic accentuat pentru țara noastră.

Nanosatelitul elaborat la Universitatea Tehnică a fost aprobat de Administrația Națională Aeronautică Spațială, NASA, după ce a trecut toate testele funcționale. Acesta urmează să fie lansat în spațiu în prima jumătate a lunii iunie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie