Meteo, 8 Martie
Meteo 8 martie 2023, 20:35 | 288

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 10 si plus 15 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus doua grade. Se prevede cer noros in localitatile de sud si cele centrale, in cele nordice meteorologii anunta ploi slabe. Plus 13 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi plus 6, vantul va sufla din sud-vest cu pana la 9 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 10 si plus 11 grade, iar minimile vor indica plus 2, plus 3 grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra plus 15 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 7 grade.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 19 grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi partial innorat. Plus 18 grade se vor atesta in orasele Iasi si Craiova. La Cluj, Timisoara si Brasov vor cate 14 grade. Se prevede cer variabil la Constanta.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 18 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Precipitatii sunt prognozate la Londra si Paris, cu maxime de pana la plus 8 si respectiv plus 14 grade. Va ploua la Amsterdam, cu plus 7 grade. Maxime de plus 19 grade se vor inregistra la Roma si va fi innorat. Innorat va fi la Viena, La Berlin sunt prognozate ploi. Partial innorat va fi la Atena. Plus 9 grade si precipitatii anunta meteorlogii pentru Kiev.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie