Just Consult - 20 de ani de activitate
Advertorial 17 noiembrie 2022, 12:17 | 1554

Just Consult ajută moldovenii să obțină legal și fără multe griji cetățenia română, dar și să-și perfecteze actele românești. În cei 20 de ani de activitate, Just Consult a oferit consultanță și soluții pentru circa 360 de mii de cetățeni.

Just Consult vă poate ajuta la orice etapă v-ați afla: pregătirea dosarului pentru cetățenie, programarea și depunerea acestuia la București. Compania este atentă la toate detaliile și a pus la dispoziție transport business-class - ca să ajungeți la starea civilă din România în confort și siguranță, în ziua și la ora programării.

Just Consult are un spectru larg de servicii: pregătirea și depunerea dosarului de cetățenie română în 10-15 luni, transcrierea certificatelor de naștere și de căsătorie românești de la 30 de zile, eliberearea buletinului românesc, prelungirea pașaportului sau preschimbarea permisului de conducere moldovenesc în românesc în termeni scurți de timp sau alocații pentru copii - toate pot fi asigurate legal și rapid cu Just Consult.

Opinia ta contează. Comentează!