Jurnalul orei 15, 6 Mai
Jurnalul orei 15:00 6 mai 2022, 18:56 | 1191

Prezentat de Adrian Prodan

Procurorii au descins astăzi cu percheziții la domiciliul ex-premierului Pavel Filip. Acțiunile au loc în cadrul unei cauze penale pornite pe faptul tentativei de deposedare a Republicii Moldova de clădirea Consulatului Republicii Moldova din Odesa. Fostul lider PD se declară nevinovat.

Republica Moldova nu poate oferi Ucrainei cele șase avioane MiG-29, pentru a fi reparate și folosite de armata ucraineană în războiul cu invadatorii ruși.

Cu un război la hotar, habar nu avem ce vom face și unde ne vom adăposti în cazul unor atacuri cu bombe. Nicio autoritate nu ne spune câte buncăre există în Republica Moldova. Am găsit noi câteva în Chișinău, dar acestea arată deplorabil. Să te ascunzi în astfel de încăperi e periculos pentru sănătate. Oamenii, cu care am vorbit, ne-au mărturisit că mai degrabă rămân în case, decât să coboare în așa numitele adăposturi. Ministerul de Interne ne-a comunicat că mâine, sau poimâine, va publica instrucțiunile, pe care trebuie să le urmeze oamenii în situații excepționale.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie