Jurnalul orei 17, 11 Mai
Jurnalul orei 17:00 11 mai 2021, 19:20 | 1529

Prezentat de Vasile Luchianu

Obosiți să mai umble prin instanțe, locatarii unui bloc din capitală, care susțin că în preajmă este înălțat, ilegal, un complex locativ, cer autorităților responsabile și președintelui Maia Sandu sa intervină. Oamenii au menționat în cadrul unei conferințe de presă că, în timpul examinării litigiului în instanțele de judecată, magistrații nu le-au dat dreptate, chiar dacă, spun ei, s-a demonstrat că blocurile sunt construite ilegal. Locatarii îi suspectează pe judecători de corupție.

În Republica Moldova începe gradual etapa a treia de vaccinare. Membrii Comitetului Național de Coordonare a Imunizării au aprobat contigentele de persoane, care urmează să fie imunizate începând cu ziua de astăzi.

După mai bine de 20 de ani de activitate la Ministerul Apărării a ajuns să întrețină capre de rasă. A renunțat la viața de oraș, s-a mutat în satul de baștină, iar după câțiva ani de muncă asiduă, a devenit proprietarul unei ferme de animale cu potențial. Este micul său „imperiu" - așa îi mai spune Viorel Prisacari din Slobozia-Măgura, raionul Sângerei. Îi cunoaștem povestea din reportajul ce urmează.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie