Meteo, 20 Ianuarie
Meteo 20 ianuarie 2023, 21:48 | 432

Prezentat de Felicia Jenunchi

Sambata, 21 ianuarie, vremea se raceste, astfel ca maximele termice se vor situa intre plus 5 si plus 10 grade Celsius, cerul va fi noros in localitatile centrale si cele de sud, in cele nordice sunt prognozate ploi slabe. Plus 8 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 3. In localitatile nordice se vor inregistra maxime de pana la plus 6 grade , noaptea minimile se vor situa intre zero si plus un grad. In cele sudice temperatura aerului nu va depasi plus 10 grade Celsius, vor fi plus 4 plus 5 grade noaptea.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 13 grade se vor inregistra la București, sunt prognozate precipitatii. Plus 4 grade se vor inregistra in orasele Cluj si Timisoara, sunt prognozate precipitatii sub forma de ploaie si zapada. Plus 8 grade vor fi la Brasov si Craiova.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 17 grade vor fi la Lisabona, la Madrid plus 12. Se prevede cer variabil in orasele Londra, Paris si Amsterdam, cu plus 7, plus 4, si respectiv plus 3 grade Celsius. Plus 8 grade vor fi la Roma si va fi innorat. Precipitatii sub forma de ploaie si zapada sunt asteptate la Berlin. Va ninge la Varsovia. Insorit va fi la Ankara, innorat la Kiev. Meteorologii anunta precipitatii pentru Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie