Jurnalul orei 15, 10 Septembrie
Jurnalul orei 15:00 10 septembrie 2021, 17:05 | 962

Prezentat de Adrian Prodan

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Marin Maxian, și șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații, Oleg Pasat, au demisionat aseară. Se întâmplă la o zi după ce șeful Parlamentului, Igor Grosu, a declarat în cadrul unei emisiuni la „Jurnal TV” că aflarea în continuare a lui Maxian la IGP este „o rușine”.

Un bărbat din Chișinău a murit, după ce a fost bătut de către cinci indivizi, în satul Pelinia. Procurorii din Drochia au deschis o cauză penală pentru ”huliganism”. Unul dintre presupușii atacatori a reușit să plece la Moscova, iar doi suspecți au fost eliberați din arest. Familia celui decedat, Alexandru Babaleu, este nemulțumită de activitatea anchetatorilor și cere explicații.

Inflația ne afectează veniturile, iar în perioada următoare scumpirile ar urma să ne bată și mai mult la buzunar. Prețurile medii de consum în august curent, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, au crescut cu 4,64%. Cele mai mari scumpiri se atestă la uleiul vegetal, ouă, materiale de construcție și carburanți.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie