Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de instabilitate atmosferică, valabil pentru 5 și 6 iulie
Meteo 5 iulie 2021, 19:40 | 896

Ploaia torențială de astăzi a îngreunat simțitor circulația rutieră în Chișinău. Pe unele linii, troleibuzele au staționat din cauza șuvoaielor, făcând călătorii să aștepte minute în șir.

Precipitațiile intense care au căzut în ultimele ore au creat dificultăți de deplasare pe mai multe străzi din capitală. În acest context, Regia Transport Electric anunță că din cauza condițiilor meteorologice este afectată circulația troleibuzelor. Astfel, rutele care au itinerarul pe strada Calea Ieșilor și șoseaua Muncești staționează, iar troleibuzele care se deplasează spre Durlești circulă cu abateri de la orarul stabilit. De asemenea sunt inevitabile ambuteiajele, mașinile înaintând cu greu, iar șoferii fiind nevoiți să ocolească arterele principale care s-au transformat în adevărate râuri.

La primele ore ale dimineții, străzile pline cu apă cu testat la greu răbdarea șoferilor.

Scurgerile pluviale au depășit norma precipitațiilor căzute, anunță autoritățile. Printre cele mai afectate sunt străzile Albișoara, Ion Creangă și Meșterul Manole. Cu dificultate s-a circulat și pe strada Calea Ieșilor, care a fost inundată.

De asemenea, conducătorii auto sunt îndemnați să evite străzile Varnița, Calea Orheiului, Tudor Vladimirescu, Muncești și Valea Crucii. Cu dificultate s-a circulat și pe strada Calea Ieșilor, care a fost inundată.

Potrivit administrației Regia Transport Electric, linia nr.38 de troleibuz, care traversează strada Albișoara, a fost redirecționată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, iar liniile urbane au operat cu întârziere de 15 minute de la graficul stabilit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie