Revista Time a organizat la New York o gală pentru a-i onora pe cei mai influenți 100 de oameni din lume
Monden 28 aprilie 2023, 19:56 | 980

Revista americană Time a organizat la New York o gală pentru a-i onora pe cei mai influenți 100 de oameni din lume, în viziunea publicației. Actori, sportivi și activiști au defilat aseară pe covorul roșu, înainte de ceremonia de decernare. Vedetele dintr-o gamă largă de industrii au îmbrăcat ținute spectaculoase.

Gala Time100 reprezintă unul dintre cele mai prestigioase evenimente mondene.

PADMA LAKSHMI, fost model, personalitate TV: "Mă simt atât de onorată. Nu îmi vine să cred! Sunt entuziasmată să îi văd pe toți ceilalți. Sunt mulți oameni pe care îi admir. Este o experiență plină de intensitate!"

YUSRA MARDINI, avocată al refugiaților sirieni, fostă înotătoare: "Este o onoare pentru noi să fim aici, într-o încăpere cu oameni cu adevărat incredibili, care au obținut multe în viață. Este o mare onoare că revista Time ne-a ales să fim în această listă. În mod cert vom folosi această onoare pentru a schimba ceva în bine în lumea asta."

Pe lista celor mai influenți 100 de oameni din acest an se regăsesc nume precum Michael B. Jordan, Drew Barrymore, Austin Butler, Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Doja Cat. Actrița Salma Hayek a purtat o rochie cu broderie și detalii strălucitoare. Întrebată cu cine ar vrea să se întâlnească în cadrul galei TIME, Salma Hayek a răspuns că i-ar plăcea să îi cunoască pe fotbaliștii Lionel Messi și Kylian Mbappe, incluși și ei în lista TIME.

SALMA HAYEK, actriță și producătoare: "Messi și Mbappe! O fotografie de vis ar fi o fotografie cu ei doi în același timp. Știu că sunt mulți oameni minunați aici, tocmai m-am întâlnit cu niște oameni de știință incredibili... Asta nu înseamnă că nu sunt impresionată de ei, dar sunt o fană a fotbalului."

Pentru prima dată în istoria evenimentului, s-a instituit premiul TIME100 Impact Award. Acesta a fost oferit regizorului american Steven Spielberg. În fiecare an, revista Time organizează topul celor mai influente personalități ale lumii din cele mai diverse domenii și le celebrează în cadrul unei gale.

Opinia ta contează. Comentează!