Patrula Jurnal TV, 7 Mai

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Deputatul Partidului Șor, Marina Tauber, a fost reținută pe Aeroportul Internațional Chișinău și plasată în arest la domiciliu pentru un termen de 20 zile. Marina Tauber consideră că reținerea ei este o comandă politică.

Gheorghe Begu, șoferul care a lăsat-o fără picioare pe Marcela Paladi, după un accident pe viaduct, a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare. Ce-i drept, un an și șase luni - cu suspendare, iar restul - într-un penitenciar de tip deschis. Sentința a fost pronunțată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Au început exercițiile tactice de antrenament privind deplasarea coloanelor oficiale prin Chișinău, cu direcția ulterioară spre localitatea Bulboaca. Exercițiile sunt organizate de Ministerul de Interne în coordonare cu autoritățile din domeniul securității naționale. Acestea se desfășoară la orele în care traficul este intens, chiar dacă se creează ambuteiaje, iar nervii șoferilor sunt la limită. Ministrul de Interne, Ana Revenco, a venit cu explicații privind desfășurarea exercițiilor în preajma Summitului Comunității Politice Europene.

Opinia ta contează. Comentează!