„Keller Holz” a deschis o fabrică de bere în Moldova
Advertorial 21 aprilie 2021, 20:52 | 2581

Compania moldo-austriacă Keller HOLZ HOLITZ a deschis în Republica Moldova o nouă fabrică de bere ultra modernă, construită în parteneriat cu compania germană Caspary, cel mai mare furnizor mondial de echipamente și lider în tehnologiile de producere a berii. Keller HOLZ a devenit succesorul binecunoscutei companii locale Kellers, fondată în 1997.

ALEXANDRU SAVA, director general al fabricii de bere Keller HOLZ: "Împreună cu partenerii din Austria și Germania, am construit noua fabrică având în vedere noile tendințe pe piața berii. Caspary ne-a ajutat la proiectarea fabricii și ne-a oferit echipamente de cea mai înaltă calitate. Am creat un produs care sperăm să fie apreciat de consumatorii noștri."

Partenerul tehnologic al companiei Keller HOLZ - CaspAry a dezvoltat și implementat peste 200 proiecte de restaurante și fabrici de bere industriale în peste 30 de țări din întreaga lume.

DANIEL CASPARI, proprietarul companiei Caspary: "Ne-am întâlnit de mai multe ori în Austria, Germania și, bineînțeles, am venit în Moldova. Comunicarea cu specialiștii, colaborarea noastră a fost ceva foarte special pentru mine. Echipa, atitudinea față de muncă, spiritul de echipă, accentul pe calitate - toate acestea au făcut ca proiectul Keller HOLZ să fie preferatul meu."

Noua fabrică Keller HOLZ produce peste 10 tipuri de bere artizanală, utilizând malțul premium german vAerman .Weyermann și hamei din Europa, America, Noua Zeelandă și Australia.

TOBIAS PALMER, berarul principal la Keller HOLZ: "Berea artizanală Keller HOLZ are la bază rețetele clasice germane. În același timp, continuăm să le perfecționăm în mod constant, îmbinând abordările clasice cu cele inovatoare pentru a promova consumul de bere artizanală în rândul moldovenilor."

Berarii profesioniști din Germania, Rusia și Moldova lucrează continuu la rețete noi și creează zeci de tipuri originale de bere artizanală pentru adevărații cunoscători.

Keller HOLZ a deschis în centrul Chișinăului, cartea de vizită a fabricii - Keller HOLZ Gastropub, care va combina perfect gastronomia selectă și berea artizanală de calitate. De asemenea, compania renovează magazinele situate în toate sectoarele din Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!