Jurnalul orei 19, 10 Octombrie
Jurnalul orei 19:00 11 octombrie 2022, 01:39 | 1658

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Rușii au bombardat masiv în această dimineață zeci de orașe ucrainene, inclusiv capitala Kiev. Cel puțin nouă persoane au fost ucise. Trei dintre rachetele rusești au survolat spațiul aerian al Republicii Moldova, fapt calificat de către Comisia Europeană drept inacceptabil. Ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov, a fost convocat de urgență la Ministerul de Externe pentru a da explicații.

2. Ping-pong între poliție și primăria capitalei. Cele două instituții își pasează responsabilitatea în cazul protestatarilor din fața Parlamentului care au blocat o porțiune a bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt.

3. Autoritățile de la Chișinău au emis Cod galben de îngheț pentru localitățile din nord. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic, temperatura va coborî până la minus 2 grade Celsius. Ce recomandări au specialiștii, aflați în câteva clipe.

4. Au fost anunțați câștigătorii premiului Nobel 2022 pentru economie. Acesta va fi împărțit de trei economiști din Statele Unite ale Americii. Pentru ce merite, vă spunem imediat.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie