Grupul ABBA s-a reunit şi va lansa un nou album de studio în luna noiembrie
Monden 3 septembrie 2021, 16:46 | 564

Grupul ABBA s-a reunit şi va lansa un nou album de studio în luna noiembrie! Este primul material discografic original, înregistrat după o pauză de patru decenii, au anunţat joi membrii formaţiei suedeze, citaţi de Reuters şi AFP.

Anunţul a fost făcut în cadrul unui eveniment organizat la Londra. "Am înregistrat un nou album", au declarat Bjorn Ulvaeus, în vârstă de 76 de ani, şi Benny Andersson, în vârstă de 74 de ani.

ABBA, unul dintre cele mai populare grupuri pop din lume, ale cărui discuri s-au vândut în peste 385 de milioane de copii pe plan mondial, va lansa un nou album de studio, intitulat "Voyage", pe 5 noiembrie. Două single-uri extrase de pe acest material discografic au fost lansate joi.

ABBA va susţine în 2022 şi un concert digital la Londra, în timpul căruia membrii trupei vor apărea pe scenă sub forma unor holograme. Grupul suedez, devenit celebru cu o serie de cântece de mare succes lansate la sfârşitul anilor 1970 şi începutul anilor 1980, precum "Waterloo", "Dancing Queen" sau ”Chiquitita”, s-a destrămat neoficial în 1982.

Cel din urmă album de studio al trupei ABBA s-a intitulat "The Visitors" şi a fost lansat în 1981.

Opinia ta contează. Comentează!
LIVE