Jurnalul orei 15, 10 Martie
Jurnalul orei 15:00 10 martie 2022, 18:38 | 1532

Prezentat de Eugenia Apostu

Serghei Lavrov şi Dmitri Kuleba s-au întâlnit astăzi în sudul Turciei. ”Operaţiunea militară a Rusiei în Ucraina se desfăşoară conform planului, dar Occidentul se comportă periculos”, a declarat Lavrov după discuții. ”Pe lista cerințelor Rusiei este să ne predăm. Este inacceptabil!”, a comentat Kuleba. Și Moscova, și Kievul afirmă că sunt pregătite să continue negocierile.

Cel puțin trei persoane au murit, printre care și un copil, în bombardamentul aviației ruse asupra spitalului de copii și a maternității din Mariupol. Sunt zeci de răniți. Multe persoane au rămas blocate sub dărâmături, anunță autoritățile de la Kiev. Moscova afirmă că informațiile despre bombardarea maternității din Mariupol sunt false.

Pe vreme de război, medicii din Ucraina au un regim asemănător cu cel al militarilor. Timp liber nu au. Au grijă de cei răniți și sunt gata în orice clipă să meargă pe linia întâi. Reporterul Jurnal TV a discutat cu un doctor din Odesa, care lucrează în aviația sanitară și se ocupă de cazurile extrem de grave.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie