Clint Eastwood revine pe marile ecrane
Monden 8 noiembrie 2021, 22:02 | 1565

La 91 de ani, Clint Eastwood revine pe marile ecrane. El joacă, produce și regizează filmul „Cry Macho”. Premiera va avea loc miercuri, în Franţa. Printre ultimii giganţi ai Hollywoodului, Clint Eastwood a întruchipat America pe ecrane timp de şase decenii... și nimic nu pare să-l oprească, scrie AFP.

Noua peliculă a lui Clint Eastwood spune povestea unui star de rodeo decăzut, care trăiește o dramă. Pe ecran apare un Clint Eastwood cu trăsături proeminente şi mersul rigid, dar acesta nu-l împiedică să urce pe cal şi să-i aplice o lovitură de pumn unui adversar ca în vremurile bune.

Clint Eastwood a câștigat Oscarul de patru ori - de două ori pentru cel mai bun regizor și de două ori pentru cel mai bun film.

Născut pe 30 mai 1930, Clint Eastwood are la activ peste 50 de filme. Primul rol important a fost cel din trilogia western „A Fistful of Dollars”, regizată de Sergio Leone.

Pelicula ''Cry Macho'' va avea miercuri premiera în Franţa şi nimeni nu poate băga mâna în foc că acesta va fi ultimul film al legendarului regizor, scrie AFP. În ultimii ani, Clint Eastwood nu şi-a redus activitatea, iar pandemia nu a reuşit să-i perturbe prea tare ritmul de metronom în care a lansat câte un film în fiecare an.

După ''Million Dollar Baby'', a jucat în mod constant personaje în vârstă şi a anunţat că se va retrage din activitatea actoricească odată cu rolul din ''Gran Torino'', în 2008... dar de atunci a mai apărut în faţa camerei de luat vederi în trei rânduri.

Opinia ta contează. Comentează!