Image-Description
Relaxarea restricțiilor de călătorie a stimulat creșterea record a cererii pentru biletele de avion. Unde pleacă moldovenii?
Advertorial 9 iunie 2022, 16:15 | 1320

Înlăturarea restricțiilor pandemice, redeschiderea spațiului aerian și revenirea la o stare de spirit mai bună a favorizat creșterea record a cererii pentru bilete de avion, a moldovenilor. Zbor.md înregistrează creșteri spectaculoase pentru lunile aprilie și mai, depășind chiar volumul vânzărilor pentru aceeași perioadă din anul 2019, care a fost anul cu cele mai bune vânzări.

Victor Afteni, Director Zbor.md: 2022 a început cu provocări mari. La început de an speram ca restricțiile pandemice să fie mai puțin drastice, iar circulația oamenilor mai lejeră. Apoi februarie și martie ne-a dat iar peste cap întreaga activitate. Închiderea spațiului aerian, anularea zborurilor, modificarea curselor a fost o nouă încercare pentru piața vânzării biletelor de avion și a turismului în general, din Moldova. Cu toate astea, am depus eforturi colosale să fim alături de clienți constant, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Când lucrurile au revenit parțial la normal, clienții ne-au ales tot pe noi. Le mulțumim pentru încrederea acordată.

Din statisticile lunilor aprilie și mai, observăm că 26% din pasagerii Zbor.md pleacă din Chișinău cu zboruri într-o singură direcție, iar 15% pleacă dar au și zboruri de retur. Alte 30% din biletele de avion vândute de Zbor.md, sunt cu destinația Chișinău.

Ponderea cea mai mare a țării de unde vin și pleacă moldovenii, o are Italia.

În topul destinațiilor cu plecare într-o singură direcție, solicitate de către clienții Zbor.md intră: Paris, Londra, Frankfurt, Dublin, Brescia, Bologna, Roma, Parma, Tel-Aviv, Istanbul.

Printre destinațiile populare pentru citybreak-uri sau vacanțe sunt Viena, Praga, Roma, Bologna, Istanbul, Lisabona, Nisa, Madrid, etc.

Au început și planificările vacanțelor de vară. Destinațiile calde alese la început de sezon sunt: Valencia, Thessaloniki, Tenerife, Nisa, Miami, Mallorca, Bodrum, Atena, Antalya, etc.

Reamintim că tot mai multe țări ridică restricțiile pandemice și oferă circulație liberă pentru călători. Țările care au renunțat complet la restricții sunt Turcia, Italia, Bulgaria, Cipru, Austria, Grecia, Muntenegru, Marea Britanie, Letonia, Polonia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Elveția.

În continuare echipa Zbor.md informează clienții despre actele necesare pentru călătorie și îi ajută cu rezervarea biletelor, realizarea check-in-ului și identificarea celor mai bune curse pentru ei. Zbor.md oferă asistență Non-Stop online și la telefon, iar o dată cu creșterea solicitărilor pentru bilete de avion, a fost mărită echipa ca să putem răspunde tuturor.

Recomandăm clienților planificarea zborurilor din timp, pentru a beneficia de cele mai bune oferte, căci prețul biletelor de avion crește întotdeauna mai aproape de data de zbor.

· Spre București, prețul biletului de avion este de la 70 euro/direcție.

· Spre Londra, prețul biletului de avion este de la 40 euro/direcție.

· Spre Roma, prețul biletului de avion este de la 45 euro/direcție.

· Spre Milano, prețul biletului de avion este de la 70 euro/direcție.

· Spre Dublin, prețul biletului de avion este de la 111 euro/direcție.

· Spre Istanbul, prețul biletului de avion este de la 70 euro/direcție.

· Spre Frankfurt, prețul biletelor de avion este de la 70 euro/direcție.

Zbor.md este platforma care oferă servicii complete de călătorie: bilete de avion, hoteluri, pachete turistice, servicii de transfer.

Pe lângă bilete de avion, nu uita că pe www.travel.zbor.md găsești oferte atractive pentru vacanța de vară.

Zbor.md. Bilete de avion online. Sigur și Rapid.

Opinia ta contează. Comentează!