Jurnalul orei 17, 3 Februarie
Jurnalul orei 17:00 3 februarie 2022, 18:32 | 1203

Prezentat de Vasile Luchianu

Continentul european ar putea scăpa în curând de pandemie. ”Odată cu sfârşitul iernii, această perioadă de protecţie mai ridicată trebuie privită ca o 'încetare a focului', care ar putea aduce o pace durabilă", a declarat astăzi directorul regional al OMS pentru Europa, Hans Kluge.

Vladimir Voronin se arată deschis să colaboreze cu ancheta ce-i vizează pe foștii parlamentari care, în anul 2015, au părăsit formațiunea pe care o conduce. Liderul comunștilor a condamnat traseismul politic și a amintit din nou sumele pentru care s-ar fi vândut foștii săi colegi de fracțiune.

Pâinea este mai scumpă de astăzi! Prețuri mai mari au fost afișate la toate tipurile de pâine din magazinele celui mai mare combinat de panificație din țară. Responsabilii de la Franzeluța dau vina pe majorarea tarifului la gaz și combustibil. Doar pâinea socială va costa și în continuare trei lei. Mai mult, fabrica a crescut producția acesteia cu 50 la sută, dar chiar și așa nu ajunge la toți. Dacă vrei să o prinzi, trebuie să stai la coadă cu noaptea-n cap.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie