Un nou hypermarket Kaufland, la Ungheni
Advertorial 19 februarie 2021, 20:49 | 2922

Rețeaua germană de magazine Kaufland se extinde cu deschiderea celui de-al patrulea magazin din Republica Moldova, în orașul Ungheni. Mult-așteptatul hypermarket modern oferă clienților produse proaspete, servicii de calitate și cel mai nou concept de design.

CRISTINA ARAMĂ, manager PR Kaufland Moldova: "Ne bucurăm sa incepem anul 2021 intr-un ritm dinamic si alert asa cum suntem ca companie pentru locuitorii de aici le vom oferi o experienta placuta de cumparaturi, vor avea aceleasi facilitatzi ca si celelalte magazine din rm, va avea acelasi comncept si design ca s celelalte magazine din r moldova."

Kaufland continuă să asigure cel mai bun raport preț-calitate și pune accentul pe prospețimea produselor. Clienții pot alege produse dintr-o gamă largă, atât ale producătorilor și furnizorilor locali, cât și din marca originală, Kaufland.

CRISTINA ARAMĂ, manager PR Kaufland Moldova: "Pe rafturile magazinelor noastre ne bucuram ca timp de 2 ani de zile, nr articolelor achizitionate de la producatori locali a crescut, iar acum avem peste 4 mii de articole achizitionate de la furnizorii locali."

Kaufland Moldova sprijină dezvoltarea economiei locale. Prin investițiile realizate în hypermarketul Kaufland Ungheni, compania a creat peste 80 de locuri de muncă noi.

În procesul construcției magazinului Kaufland, au fost alocate peste 10 milioane de lei în asfaltarea străzilor adiacente, dezvoltând infrastructura din preajmă. Experiența de cumpărături este și mai plăcută cu asigurarea celor 298 de locuri de parcare. Kaufland are grijă de protecția mediului înconjurător și încurajează clineții să facă la fel prin folosirea stației de alimentare pentru automobilele electrice și a aparatului de reciclare TOMRA. În planurile de extindere ale companiei este prevăzută deschiderea a 20 de magazine în întreaga țară.

Opinia ta contează. Comentează!