Jurnalul orei 17, 3 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 3 septembrie 2021, 19:33 | 1673

Prezentat de Eugenia Apostu

Fostul deputat democrat Vladimir Cebotari, acum secretar general la „Pro Moldova”, ar încerca să negocieze eliberarea din pușcărie a lui Dorin Damir, finul căutatului Vladimir Plahotniuc. Cel puțin așa susține fostul deputat român Cristian Rizea, condamnat anterior în România. Acesta spune că în joc ar fi suma de 200 de mii de euro. În replică, Cebotari ne-a comunicat că Rizea spune minciuni și l-a amenințat cu judecata.

Un individ de 42 de ani ar putea sta toată viața după gratii, pentru că a încercat să-l omoare cu un cuțit pe un tânăr de 25 de ani. Făptașul a fost reținut și își recunoaște vina, spunând că între el și victimă exista un conflict. Incidentul a avut loc pe 30 august, în Chișinău, dar poliția l-a făcut public astăzi.

Petrece ore în șir în ocolul porumbeilor, uneori până noaptea târziu. Se desparte de ei când trebuie să plece la muncă, iar primul lucru pe care-l face când revine acasă – trage o fugă până în hulubărie să-și vadă păsările. A molipsit rudele, prietenii și vecinii cu pasiunea sa. Vorbim despre Tatiana Chiriac din orașul Durlești, care spune că a făcut totul din dragoste pentru nepoții și copiii săi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie