Primii candidați din partea ACUM da PAS
Politic 19 decembrie 2018, 21:52 | 3126

Igor Grosu, Vladimir Bolea, Liliana Nicolaescu-Onofrei, Mihai Popșoi, Alexandru Slusari și Inga Grigoriu. Aceștia sunt candidații viitorului bloc electoral ACUM DA PAS, care vor participa la alegerile parlamentare pe circumscripții din municipiul Chișinău. Anunțul a fost făcut aseară de către liderii structurii, la un post privat de televiziune. Maia Sandu și Andrei Năstase au fost întrebați când se va cunoaște lista oficială a candidaților.

Moderatorul a întrebat pe ce circumscripții vor candida liderii viitorului bloc electoral ACUM DA PAS.

Maia Sandu și Andrei Năstase au vorbit despre ipoteza că ar putea fi neadmiși în cursa electorală, după raportul unei comisii parlamentare în care sunt acuzați de mai multe lucruri, fapte respinse de către cei doi politicieni.

Anterior, exponenții puterii au negat că ar frauda scrutine. Iar în ceea ce privește următoarele alegeri, un lucru esențial trebuie înțeles, mai adaugă Andrei Năstase și Maia Sandu.

Amintim că la sfârșitul săptămânii trecute a fost constituit oficial blocul electoral ACUM, iar luni președinta Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, au mers la Comisia Electorală Centrală și au depus actele necesare pentru înregistrarea blocului. Membrii CEC-ului urmează să ia o decizie în următoarele zile.

Opinia ta contează. Comentează!