Bârfa zilei la Dora Show: Noua piesă a lui Emilian Crețu
Dora Show 3 iulie 2021, 21:45 | 2053

Concertul „O seară în parc” și-a propus în acest an să scape spectatorii de rutina zilnică, într-un loc liniștit, înconjurați de frumusețea naturii, pentru a le oferi energia pozitivă prin muzică, și a-i delecta cu piese din repertoriulor unor artiști de renume, precum Irina Rimes, Cornelia Ștefăneț, Cristina Scarlat sau maestrul Eugen Doga. Echipa Jurnal TV a urmărit repetițiile evenimentului care este în desfașurare chiar acum, la Teatrul de vară.

Un român a devenit viral pe rețelele de socializare, susținând că este fiul nelegitim al prințului Charles. Bărbatul s-a filmat în fața palatului Buckingam, în Londra, având în mână acte și analize, care zice el, demonstrează gradul de rudenie dintre acesta și prințul Charles. Postarea a strâns sute de mii de vizualizări și mii de comentarii ironice din partea internauților.

Actorul Emilian Crețu vine cu o nouă lansare muzicală. Dacă anterior, hiturile și videoclipurile actorului erau mai complicate din punct de vedere al scenografiei, de data aceasta Emilian a optat pentru un videoclip în stil retro și minimalist în același timp. A patra la număr, noua piesă este despre o realitate dură pe care o trăiesc oamenii din Moldova. În doar câteva zile, piesa a adunat sute de mii de vizualizări.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie