Meteo, 25 Aprilie
Meteo 25 aprilie 2024, 20:21 | 212

Prezentat de Felicia Jenunchi

Temperaturile maxime se vor situa intre plus 15 si plus 20 de grade Celsius, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta averse si ploi in localitatle nordice, in cele de sud si centrale cerul va fi noros, fara precipitatii. Plus 18 grade se vor inregistra in capitala, noaptea minimele vor cobori pana la plus 8. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 15, plus 16 grade.

Meteorologii anunta o zi cu cer variabil cam in toate orasele Romaniei. Temperaturi de pana la plus 19 grade se vor inregistra la Bucuresti, Timisoara si Craiova. Cu un grad mai rece va fi la Constanta. 16 grade vor indica termometrele la Iasi si la Cluj. Sa urmarim prognozele meteorologilor si in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 18 la Madrid.

Innorat va fi la Londra, partial innorat la Amsterdam, cu maxime de pana la plus 12 grade. Meteorologii anunta precipitatii la Paris, cu plus 16 grade. Averse sunt asteptate la Roma. In mare parte insorit va fi la Berlin si la Viena. Averse sunt prognozate la Kiev. Plus 22 de grade cu soare vor fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie