Meteo, 17 Martie
Meteo 17 martie 2022, 20:25 | 1067

Prezentat de Felicia Jenunchi

Ziua de vineri va fi caracterizata de maxime de pana la 5-6 grade, iar pe timp de noapte mercurul din termometre va cobori pana la minus 6, minus 7. Meteorologii anunta vreme frumoasa, se asteapta un mix de soare si nori. Presiunea atmosferica va fi ridicata, va fi uscat, fara precipitatii. Viteza maxima a vantului nu va depasi 30 de kilometri la ora. In orasele sudice Cahul si Comrat se asteapta un mix de soare si nori, vor fi 3 grade pe timp de zi, iar minimile noptii se vor situa in jurul valorii de minus 6. La Ungheni mercurul din termometre va urca pana la 5 grade. Sa urmarim prognoza meteo pentru Romania. Maxime de 4 grade se anunta la Iasi, va fi partial insorit. La Cluj temperaturile diurne se vor situa intre doua si 6 grade, va fi predominant insorit. 7 grade se vor inregistra la Bucuresti, cu un grad mai cald decat la Cluj.

Sa vedem care sunt prognozele meterologilor pentru capitalele europene. Locuitorii oraselor Londra si Paris se vor bucura de o zi insorita. 13 grade se vor inregistra la Berlin, la Amsterdam cu un grad mai cald. 17 grade sunt prognozate pentru capitala Spaniei.

Innorat va fi vineri la Roma. Cate 13 grade anunta meterologii pentru orasele Praga si Viena. Si cate 3 grade pentru Moskova si Kiev. La Kiev va fi predominant insorit.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie