Jurnalul orei 15, 22 Iulie
Jurnalul orei 17:00 22 iulie 2022, 19:02 | 1077

Prezentat de Vasila Luchianu

În Italia ar putea fi alegeri pe 25 septembrie. Preşedintele Sergio Mattarella a anunţat joi dizolvarea Parlamentului. Acest lucru declanşează automat alegeri anticipate în toamnă, în urma demisiei premierului Mario Draghi, transmit DPA şi Reuters.

Apar noi detalii privind legăturile Partidului Șor cu diferite instituții private din Chișinău. Jurnal TV a obținut imagini exclusive, în care apare șeful Institutului de sondaje IMAS, Doru Petruți, alături de mai mulți membri ai Partidului Șor, între care Marina Tauber. La acea ședință participa și liderul formațiunii, Ilan Șor, doar că online.

Universitatea de Stat din Moldova are peste 1800 de locuri bugetare pentru tinerii care vor să învețe la licență sau masterat. Admiterea la studiile de masterat, în acest an, se va desfășura în condiții diferite față de anii precedenți, în contextul reorganizării universităților. În componența USM, după absorbție intră și Academia de Administrare Publică, care oferă doar studii de masterat. Studenții pot beneficia de burse de până la două mii 500 de lei sau cazare gratuită în cămine.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie