Jurnalul Sportiv, 1 Decembrie
Sport 1 decembrie 2021, 22:13 | 842

După ceremonia de decernare al Balonului de Aur, Leo Messi ar fi luat o decizie care i-ar putea supăra pe șeicii de la formația de pe Parc des Princes. Starul lui PSG va păstra cel de-al șaptelea Balon de Aur din cariera sa alături de celelalte șase trofee, în muzeul Barcelonei. Astfel, Lionel Messi demonstrează încă o dată atașamentul pe care îl are față de formația blaugrana, locul unde a evoluat cea mai mare parte a carierei sale și unde a cucerit șase Baloane de Aur.

Atalanta și Juventus au obținut victorii în etapa a 15-a din Serie A. Formația din Bergamo a trecur de Venezia cu scorul de 4-0. Mario Pasalic a reușit un hattrick. În urma succesului de aseară, Atalanta a urcat pe locul 4, fiind la 4 puncte în spatele liderului Napoli care va juca astăzi.

Echipa de tenis a Germaniei, fără Alexander Zverev, s-a calificat în semifinalele Cupei Davis, după ce a învins Marea Britanie cu 2-1. Germania s-a calificat în semifinalele de la Madrid, în care va înfrunta pe 4 decembrie învingătoarea din meciul Rusia-Suedia de joi.

Chiar dacă o mulțime de fani se așteptau ca Robert Lewandowski să câștige primul Balon de Aur din carieră, ceremonia de decernare s-a încheiat cu Lionel Messi fiind marele câștigător al prestigiosului trofeu.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie