Jurnalul orei 17, 16 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 16 septembrie 2021, 19:31 | 1889

Prezentat de Vasile Luchianu

A fost luat luat la pumni din cauza unei datorii! Un tânăr de 19 ani, mecanic la un service din Chișinău, a ajuns la Institutul de Medicină Urgentă, după ce a fost bătut de către doi clienți datornici. Acțiunile violente ale celor doi au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Pe numele agresorilor a fost pornit un proces penal. Atenție, urmează imagini care v-ar putea afecta emoțional.

Mai puțin de jumătate dintre aleșii poporului au prezentat certificate de vaccinare anti-Covid la Secretariatul Parlamentului. Deputații din opoziție par a fi cel mai puțin protejați împotriva noului coronavirus, dacă e să judecăm după numărul mic al certificatelor. Subiectul s-a lăsat cu replici acide între actualul președinte al Parlamentului Igor Grosu și predecesorul acestuia, Zinaida Greceanîi.

Proiectul de lege privind evaluarea și eliberarea din funcție a conducătorilor a cinci instituții de stat va fi votat în lectură finală săptămâna viitoare. Despre acest lucru ne-a spus președintele Comisiei juridice, numiri şi imunităţi, Olesea Stamate. Reporterul nostru a vorbit cu mai mulți deputați, pe care i-a întrebat dacă vor susține acest proiect și dacă acestei evaluări ar urma să fie supuse și alte instituții, cum ar fi Curtea de Conturi.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie