Meteo, 24 Aprilie
Meteo 24 aprilie 2024, 20:45 | 212

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 15 si plus 20 de grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la plus 5 grade in nordul tarii. Meteorologii anunta ploi slabe in localitati nordice ca Briceni, Balti si Soroca. Plus 18 grade vor fi in capitala, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de plus 15, plus 16 grade, in cele sudice temperaturile vor oscila intre plus 19 si plus 20 de grade Celsius.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 16 grade anunta meteorologii pentru Bucuresti, Iasi si Timisoara. Precipitatii sunt asteptate la Cluj, cu plus 12 grade. Se prevede cer variabil la Timisoara si Constanta, cu maxime de pana la plus 16 si plus 19 grade.

Sa urmărim prognozele meteorologilor in capitalele europene. Plus 19 grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Meteorologii anunta averse la Londra si Amsterdam, cu maxime de pana la plus 11 grade. In mare parte innorat va fi la Paris, temperaturile nu vor depasi plus 12 grade. 18 grade vor fi la Roma. Precipitatii sunt asteptate la Berlin, averse la Kiev. Insorit va fi la Atena, cu maxime de pana la plus 23 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie