Începând cu 24 aprilie, de la ora 10.00, Jurnal TV lansează o premieră culinară - emisiunea ”Chef de gătit”
Monden 23 aprilie 2021, 20:14 | 1990

O nouă emisiune culinară inedită marca ”Jurnal TV”! Se numește ”Chef de gătit” și va fi prezentată de renumitul bucătar, Alexandru Comerzan. Acesta va aduce o varietate imensă de idei și trucuri gastronomice. Emisiunea ”Chef de gătit” va fi difuzată, în premieră, începând de mâine, ora 10.00, și va putea fi urmărită în fiecare weekend, la aceeași oră.

Emisiunea va fi prezentată de bucătarul-șef Alexandru Comerzan, care va împărtăși secrete din arta gastronomiei.

ALEXANDRU COMERZAN, bucătar chef: "Colegii de la Jurnal TV au venit cu așa o propunere. Mi s-a părut un proiect foarte interesant, pentru că mi-am dat seama că mulți dintre noi nu pot găti acasă ceva gustos și asta am văzut la altă emisiune și atunci de ce nu? Să învățăm oamenii să gătească ceva mai gustos, mai diferit și mai bun acasă."

ALEXANDRU COMERZAN, bucătar chef: "Veți urmări rețețe interesante, rapid de gătit, gustoase."

Emisiunea ”Chef de gătit” își propune să cucerească publicul cu ingrediente accesibile și simple, pentru toate gusturile și buzunarele.

ALEXANDRU COMERZAN, bucătar chef: "Ne-am gândit la un concept așa mai diferit, de la mic dejun, la prânz, supe creme, paste și câteva maincorsuri."

ALEXANDRU COMERZAN, bucătar chef: "Învățăm să gătim și să avem chef de gătit."

Emisiunea culinară ”Chef de gătit” va fi difuzată în fiecare weekend, începând cu ora 10.00, și poate fi urmărită în reluare, în fiecare zi de miercuri și joi, de la 10.30 doar la Jurnal TV.

Opinia ta contează. Comentează!