Jurnalul orei 15, 24 Septembrie
Jurnalul orei 15:00 24 septembrie 2021, 18:02 | 1963

Prezentat de Eugenia Apostu

Scumpirea gazelor naturale trebuie argumentată fundamental. Despre acest lucru a vorbit directorul Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică, Eugen Carpov, în cadrul emisiunii ”Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV. Chiar dacă administrația de la ”Moldovagaz” a spus recent că prețul gazelor naturale ar urma să crească cu 35 la sută, ANRE nu a primit nicio solicitare în acest sens. Dacă întreprinderea va cere majorarea tarifului, ANRE ar trebui, în termen de șase luni, să ia o decizie finală, a subliniat Eugen Carpov.

Este oficial! Republica Moldova a fost exclusă din lista țărilor pentru care era recomandată ridicarea restricțiilor de călătorie legate de pandemia de coronavirus. Decizia a fost luată de Uniunea Europeană urmare a înrăutățirii situației epidemiologice în țara noastră.

Cei care vor să se vaccineze împotriva COVID-19, dar nu cunosc prea multe despre acest proces, pot cere ajutorul farmaciștilor. De astăzi, în o sută de farmacii din țară, a demarat o campanie de informare. Cetățenii pot afla dintr-o sursă veridică beneficiile vaccinării și unde ar putea să se imunizeze.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie