Meteo, 7 Decembrie
Meteo 7 decembrie 2022, 20:18 | 693

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi maximele se vor incadra intre plus 4 si plus 9 grade, noaptea se vor inregistra minime de pana la zero grade. Se prevede cer noros in toate localitatile si nu sunt anuntate precipitatii. Plus 7 grade se vor atesta la Chisinau, noaptea vor fi plus 4, vantul va sufla din sud-est cu 18 kilometri la ora. In localitatile nordice maximele se vor situa intre plus 4 si plus 5 grade, iar minimile vor indica zero grade Celsius. La Cahul si Comrat se vor inregistra cate plus 9 grade, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 5.

Urmeaza prognoza meteo in Romania. Plus 8 grade se vor inregistra la Bucuresti si la Craiova si sunt prognozate averse sporadice. Plus 7 grade anunta meterologii pentru orasele Timisoara si Brasov. Precipitatii sub forma de ploaie si zapada sunt asteptate la Cluj.

Sa urmărim prognozele meteolorogilor in capitalele europene. Plus 17 grade se vor inregistra la Lisabona, plus 12 la Madrid. In mare parte innorat va fi la Londra si Paris, cu plus 3 si respectiv plus 4 grade. Precipitatii sunt prognozate la Amsterdam. Maxime de 17 grade se vor inregistra la Roma. Precipitatii sub forma de ploauie si zapada sunt asteptate la Berlin si la Viena. Un grad va fi la Varsovia. Innorat va fi la Sofia. Va ninge la Kiev, cu maxime de pana la 0 grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie