Meteo, 3 Iulie
Meteo 3 iulie 2023, 22:54 | 423

Prezentat de Felicia Jenunchi

Saptamana aceasta maximele termice vor indica 35 de grade, sunt posibile ploi si averse. Pentru maine, 3 iulie, meteorologii anunta maxime de pana la 34 de grade, se prevede cer variabil localitatile nordice, in cele centrale si de sud sunt prosibile averse cu descarcari electrice. Regiunea de nord a republicii este caracterizata de maxime de pana la plus 31 de grade, in localitatile sudice maximile se vor situa in jurul valorii de 34 de grade. In capitala se vor atesta plus 33 de grade, pe timp de noapte vor fi plus 18.

Sa vedem care e starea vremii in Romania. Plus 33 de grade se vor inregistra la Bucuresti, va fi in mare parte insorit. Cate 31 de grade anunta meteorologii pentru orasele Iasi si Timisoara. Insorit va fi la Constanta si Craiona, la Brasov sunt anuntate furtuni.

Sa urmarim prognozele meteo in capitalele europene. Plus 27 de grade se vor inregistra la Lisabona, plus 35 la Madrid. Sunt asteptate precipitatii la Londra si Paris, cu plus 19 si plus 23 de grade. Va ploua la Amsterdam, maximele nu vor depasi 19 grade. 30 de grade se vor atesta la Roma. Partial innorat va fi la Berlin. plus 27 de grade se vor atesta la Varsovia. Partial innorat va fi la Kiev. 33 de grade se vor atesta la Atena, se prevede cer variabil.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie