Jurnalul Sportiv, 9 August
Sport 9 august 2022, 21:00 | 591

Acțiune de ajutorare pentru Donny van Iperen, fundașul celor de la Zimbru, care a suferit o teribilă accidentare în partida din runda trecută a Super Ligii cu Dinamo-Auto. Zimbru Chișinău a anunțat că toți banii obținuți din biletele vândute pentru partida cu CSF Bălți vor fi donați familiei lui Donny van Iperen.

Simona Halep s-a calificat în turul doi al turneului de la Toronto , după ce a învins-o pe croata Donna Vekic, scor 6-0, 6-2. Meciul a durat doar o oră. Simona Halep a impresionat la serviciu și nu i-a oferit adversarei nicio șansă de break. Simona Halep a reușit mai multe lovituri câștigătoare și a comis mai puține erori neforțate față de adversară.

Barcelona face eforturi uriașe să revină pe linia de plutire după criza financiară pe care o traversează încă din timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, după reforma pusă la punct de președintele Joan Laporta, catalanii se văd nevoiți acum să facă din nou rost de bani.

La mai puțin de o lună de când s-a concretizat transferul său la Barcelona, Robert Lewandowski a rupt tăcerea în privința plecării sale de la Bayern Munchen. ”Știu că plecarea mea a rănit mulți suporteri. Înțeleg acest lucru și îmi cer iertare.

Opinia ta contează. Comentează!