Cubul Jurnal TV, în Valea Morilor
Social 25 ianuarie 2020, 00:27 | 3148

Seria evenimentelor publice organizate cu prilejul implinirii a 10 ani de la fondarea postului nostru de televiziune a debutat astazi. In Parcul Valea Morilor din Chisinau a fost inaugurat un cub al Jurnal TV, iar in aceste clipe telespectatorii nostri vor avea ocazia sa vada sistemul de iluminare a acestuia.

Cu ocazia marcării celor zece ani de la fondarea televiziunii noastre, a fost creat monumentul „Cubul Jurnal TV”, care înseamnă statornicia postului nostru de-a lungul anilor și devotamentul constant față de telespectatori. Inaugurarea oficială a „Cubului Jurnal TV” a avut loc aici, în Parcul Valea Morilor, la amiază. Acum aveți parte de o priveliște deosebită, vedeţi sistemul de iluminare a cubului. Vă invităm și pe voi aici, unde se preconizează să fie un scuar Jurnal TV, să faceți poze și să le publicați pe rețelele de socializare cu hashtagurile #scuaruljurnaltv #cubuljurnaltv #10anijurnaltv #jurnaltv. Cubul are peste 300 de kilograme și a fost realizat din metal și sticlă organică de către Chiril Covali. Amintim tuturor că Jurnal TV reprezintă un post de televiziune generalist din Republica Moldova, lansat în anul 2009 pe internet și în 2010 în eter, cu emisiuni în limba română și parțial în limba rusă. Inițial a fost concepută ca prima televiziune de știri din Republica Moldova, ca mai apoi, pe 5 martie 2011, să devină o televiziune generalistă. Acum, grila Jurnal TV conține mai multe buletine de știri pe parcursul zilei, emisiuni și talk-show-uri politice, distractive, cât și seriale. De asemenea, Jurnal TV urmărește și un scop social, lansând diverse campanii pe teme sociale. În continuare vă invit sa vedeți mai multe imagini de la inaugurarea „Cubului Jurnal TV”. 

În cei 10 ani de Jurnal TV, multe s-au schimbat, dar echipa a rămas la fel de perseverentă și unită. La evenimentul de inaugurare a scuarului Jurnal TV fiecare și-a amintit cum a început totul... acum un deceniu.

Primii oameni care au văzut cubul Jurnal TV au venit și cu mesaje de felicitare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie