Jurnalul orei 15, 17 Septembrie
Jurnalul orei 15:00 17 septembrie 2021, 18:14 | 2750

Prezentat de Eugenia Apostu

Comitetul Național pentru Situații de Urgență din România a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic sporit. Republica Moldova, care s-a aflat timp de aproape cinci luni în zona verde, a ajuns acum în zona galbenă.

Prognoze pesimiste în ceea ce privește numărul cazurilor noi de COVID în Republica Moldova. Se așteaptă o creștere în continuare, iar în octombrie vom atinge apogeul celui de-al patrulea val - cu două mii sau, posibil, chiar cu trei mii de cazuri pe zi. Declarațiile au fost făcute de către medici în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

În timp ce este cercetat pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari și îmbogățire ilicită, fostul judecător al Curții Supreme de Justiție, Oleg Sternioală, continuă să uimească prin opulența afișată. Sternioală a fost surprins la volanul unei mașini de lux, pe care nu o are indicată în ultima declarație de avere și interese. Este vorba de un Mercedes S Klass, prețul căruia, pe site-ul companiei, ajunge la aproximativ 100 de mii de euro, echivalentul a două milioane de lei.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie