McDonald's a deschis primul restaurant în orașul Bălți!
Advertorial 10 mai 2024, 17:53 | 735

Cu prilejul aniversării a 26 de ani de la deschiderea primului restaurant McDonald’s în Moldova, compania deschide primul restaurant la Bălți, str. Decebal 130.

Cu fiecare restaurant deschis, McDonald’s aduce tehnologii noi care accelerează procesul de comandă și oferă o experiență unică oaspeților săi. Noul restaurant are un design modern, dotat cu kioskuri de comandă digitale, ce permit selectarea produselor, validarea ofertelor din aplicația McDonald’s și achitarea cu ajutorul cardului. McDonald’s Bălți Daci este dotat cu 177 locuri în interior și 120 locuri la terasă.

Noul restaurant este dotat cu sistemul Drive-Thru, care permite oaspeților să comande produsele preferate din confortul propriului automobil. Sistemul Drive-Thru de la McDonald’s Bălți Dacia dispune de două puncte de comandă, ceea ce permite preluarea a două comenzi concomitent și va reduce timpul de așteptare.

Această extindere a rețelei McDonald’s a contribuit la crearea a peste 70 de locuri de muncă, angajații McDonald’s beneficiază de un program flexibil, pachet social complet, instruire și dezvoltare profesională continuă.

„Deschiderea noului restaurant din orașul Bălți, cu siguranță, a fost cea mai așteptată de către oaspeții noștri. Ne-am dedicat cu pasiune pentru a aduce produsele preferate, alături de casele fiecăruia, pentru a le putea servi alături de cei dragi, desigur, respectând toate standardele de calitate, la cel mai înalt nivel”, a declarat Cătălina Sanduța, Manager în Domeniul Dezvoltării și Planificării

Restaurantul este deschis oaspeților, zilnic, între orele 7:00-24:00. Linia de Drive Thru activând în regim non-stop.

Opinia ta contează. Comentează!