Din Parlament, în CMC
Politic 17 noiembrie 2023, 15:45 | 335

Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor Adrian Lebedinschi a anuțat că renunță la mandatul de parlamentar în favoarea celui de consilier al municipiului Chișinău. Întrebat de ce lasă fotoliul de ales al poporului, Lebedinschi ne-a spus că în funcția de deputat și-a îndeplinit obligațiile, iar acum vrea să schimbe lucrurile și în oraș.

ADRIAN LEBEDINSCHI, deputat BCS: "-Consider că acum eu voi fi mai de folos în Consiliul Municipal. -Ce vă doriți să schimbați în oraș, fiind în fotoliul de consilier? -Să execut promisiunile electorale, care au fost făcute de către echipa noastră în campania electorală. -Dar din fotoliul de deputat nu puteți face schimbări? -Ceea ce trebuia să fac până acum, am făcut. Mai departe consider că trebuie să mă implic în activitatea municipală."

Adrian Lebedinschi a candidat pe lista PSRM, la alegerile din 5 noiembrie, pentru funcția de consilier municipal. Partidul Socialiștilor va avea șase mandate în CMC. Lebedinschi a ajuns deputat în noiembrie 2021 pe lista supleanților aceluiași partid, după ce Igor Dodon a renunțat la mandat. După plecarea lui Adrian Lebedinschi din legislativ, în grupul parlamentar al BCS ar urma să ajungă Svetlana Popa, conform listei persoanelor supleante.

Opinia ta contează. Comentează!